Heltin webinaarit, live-striimit, podcastit ja tapahtumat

Rohkeita näkökulmia ja kiinnostavia vieraita

Me Heltissä haluamme tukea jaksamistasi ja inspiroida sinua niin töissä kuin kotonakin. Inspiroivat ja rohkeat asiantuntijamme kohtaat webinaareissa, live-striimeissä ja podcasteissa. Lupaamme tarttua ajankohtaisiin teemoihin rohkeasti. Kaikissa webinaareissa ja striimeissä sinulla on mahdollisuus kysyä sekä saada vastauksia ammattilaisilta.

Me tuomme työn murroksen, työkyvyn ja hyvinvoinnin johtamisen sekä kestävän hyvinvoinnin näkyväksi osaksi arkea herättelevällä, työyhteisöä, esihenkilöitä, johtajia ja johtoryhmiä koukuttavalla tavalla.

Heltti Akatemian webinaarit

Inspiraatiota, vinkkejä ja parhaita käytäntöjä työpaikalle, tiimeille ja johtamiseen

Heltti Akatemian webinaarit ovat 45-60 minuutin mittaisia webinaareja, joita voit seurata itse tai koota kollegat aamupalan ääreen ja katsoa porukalla. Kaipaatko konkreettisia vinkkejä johtamiseen tai esihenkilötyöhön? Kiinnostaako yrityskulttuurin kehittäminen tai tiimidynamiikan rakentaminen? Heltti Akatemian webinaarit puhuttelevat erityisesti esihenkilöitä, HR:iä ja johtajia.

Willfeel live-striimit ja podcastit

Itsehoidollisia vinkkejä, tietoa ja tukea mielen hyvinvointiin ja mielenterveyteen

Willfeel on Heltin mielenterveyteen ja mielen hyvinvointiin keskittynyt yhteisö ja media. Willfeel-kanavissa näet joka viikonpäivä uutta sisältöä – itsehoidollisia vinkkejä, voit katsoa asiantuntijoiden ja kokemusasiantuntijoiden haastatteluja sekä voit kysyä ja saat vastauksia mielenterveyteen liittyviin asioihin. Willfeelin sisällöt sopivat kaikille, jotka haluavat pitää mielestään huolta töissä ja kotona.

Tulevat Heltti Akatemian webinaarit

Esihenkilö mielen hyvinvoinnin vahvistajana

ti 12.4. kello 8.15-9.00

Konkreettisia vinkkejä ja esimerkkejä arkijohtamiseen. Vieraana Risto Laine Otavamediasta. Katso LinkedIn eventin tai Youtuben kautta

Ryhmädynamiikka tiimin suorituksen edistäjänä ja estäjänä

to 28.4. kello 8.00-9.00

Vieraana olympiapurjehtija Silja Frost kertomassa, miten olympiajoukkueessa on rakennettu huipputiimin tarvitsemaa dynamiikkaa. Katso LinkedIn eventin tai Youtuben kautta.

Live-striimi liittyen burnoutiin

pe 13.5. kello 8.30 alkaen

Psst. Laita tämä päivämäärä jo kalenteriisi. Vielä emme voi kertoa mistä on kyse, mutta kuulet pian lisää!


Willfeel viikottaiset live-striimit

Maanantaisin terapeutti-Villen mielenterveys Q&A

Joka maanantaina kello 12-14

Viikot aloitetaan Willfeel-liveissä yhdessä koko mielenterveysyhteisön perustajan psykoterapeutti Ville “terapeuttiville” Merisen kanssa. Tule mukaan kuuntelemaan, kysymään ja keskustelemaan Willfeelin Twitch tai YouTube kanavalle!

Torstaisin Psykologiikkaa Samulin kanssa

Joka torstai kello 12 alkaen

Torstaisin Willfeel-livessä puhutaan erilaisista neuropsykologisista teemoista – kuten vaikka ADHD:sta – sekä tarkastellaan maailman ilmiöitä psykologian linssien lävitse yhdessä psykologi Samuli “Psymuli” Shintamin kanssa. Näet striimin Willfeelin Twitch tai YouTube kanavilla!

Perjantaisin viikon purku psykologi Marin kanssa

Perjantaisin iltapäivällä

Perjantaisin Willfeel-livessä laitetaan viikko pakettiin psykologin kanssa! Mari – tai jo Willfeel-piireissä tutummin “Marilogi” – keskustelee eri mielenterveyden teemoista kanssasi. Näet striimin Willfeelin LinkedinTwitch tai YouTube kanavilla!